Rahantakojan 30 päivän kirjoitushaaste
|

30 päivän kirjoitushaaste

Asiat harvoin muuttuu aikomalla miksikään. Aloitin tämän blogin harrastemielessä joskus vuonna 2012, ja vakaa aikomukseni oli kirjoitella säännöllisesti minua silloin kiinnostavia juttuja. Ne liittyivät hyvin pitkälti rahan ansaitsemiseen netin avulla, mutta jostain syystä kirjoittelu jäi suurimmaksi osaksi vain aikomisen tasolle.

Viimeisten kolmen vuoden aikana olen kuitenkin oppinut aiheesta erittäin paljon. Olen tajunnut, että huijarit tekevät usein ne isoimmat massit. Minusta ei kuitenkaan koskaan ole ollut liittymään siihen sakkiin, joten päätin jo hyvissä ajoin ansaita euroni rehellisellä pelillä.

Rehellisyys verkossa tarkoittaa minulle läpinäkyvyyttä ja avoimuutta. Jos löydän verkosta mielenkiintoista ja hyvää sisältöä, jonka tarkoituksena on tehdä rahaa, haluan usein ensitilassa selvittää sen tekijän. Mikäli se ei ole mahdollista tai tiedot eivät löydy helposti, alan pohtia miksi. Mitä hävettävää verkossa tienaamisessa on? Ihmiset pelkäävät maineensa puolesta.

Sen sijaan, että murehtisin muiden ihmisten tyylejä rahantakomiseen verkon avulla, ajattelin viimein laittaa osaamiseni ja oppimani asiat käytäntöön isommalla vaihteella. Nostan kirjoittamieni blogipostausten kokonaismäärän seuraavan 30 päivän aikana yli viidenkympin rajapyykin. Lukuina tämä tarkoittaa:

  • vähintään 15 uutta artikkelia
  • vähintään 4500 sanaa lisää

Todellinen ja oikea tavoitteeni on kuitenkin tuottaa hyödyllistä sisältöä, joka tuo kasapäin uusia kävijöitä sivustolleni. Tällä hetkellä päivittäisiä kävijöitä on 200–300, ja uusien postausten myötä tavoite on nostaa päivittäisten kävijöiden määrä pysyvästi 500 paremmalle puolelle. Lisäksi aion sijoittua uusilla postauksillani Googlen ensimmäiselle hakutulossivulle relevanteilla hakusanoilla ja long taileilla. Tähän tavoitteeseen päästäkseni aion hyödyntää mm. White Hat SEO -strategiaa.

Sen kummemmin tulevia aiheita avaamatta käyn ensimmäisen postauksen kimppuun. Tästä alkaa 30 päivän kirjoitushaaste.

Similar Posts

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.