Bonusway on kotimainen verkkopalvelu, joka maksaa jäsenilleen rahaa takaisin pankkitilille verkkokaupoissa tehdyistä ostoksista. Käytännössä kyse on bonuksesta, jonka saamiseksi et tarvitse erillisiä bonuskortteja. Bonusway on Suomen suurin ja suosituin bonusohjelma, joka toimii kansainvälisesti linkkinä yli 3500 verkkokauppaan. Ostamalla esimerkiksi vaatteita, lehtiä tai varaamalla hotellit Bonuswayn kautta, maksat todennäköisesti lopulta halvimman hinnan. Keräämäsi bonus on oikeaa rahaa, jonka voit tilittää 15 euron tilitysrajan ylityttyä omalle pankkitilillesi.

Niin yksinkertaista, että jopa Ristokin sen ymmärtää.

7 kovaa faktaa

 • Liittyminen ja käyttäminen on täysin ilmaista
 • Rahaa takaisin jo yli 800 verkkokaupasta
 • Yli 200 000 suomalaista käyttäjää
 • Palvelun ikäraja on 16 vuotta
 • Luotettava suomalainen palvelu
 • Perustettu heinäkuussa 2011
 • Maksaa ansaitsemasi bonukset omalle pankkitilillesi

Rahantakojan lukijana saat nyt 10 euron alkubonuksen ilmaiseksi, kun liityt käyttäjäksi tämän sivun kautta.
Liity ilmaiseksi nyt


 

Kuinka Bonusway toimii?

1 Selaa tarjouksia

Tällä hetkellä Bonuswayssa on tarjolla jo yli 800 suomalaisen ja ulkomaisen verkkokaupan tuotevalikoima. Mukana ovat esimerkiksi Hotels.com, AppleStore, Zalando, Nelly ja CDon. Kaikki mukana olevat verkkokaupat näet kätevästi tästä.

2 Tee ostoksia

Kirjaudu sisään omalle tilillesi ja tee haluamasi ostokset Bonusway-palvelun kautta. Muista kytkeä mahdollisesti käytössäsi olevat mainosblokkaajat kuten AdbBlock pois käytöstä, jotta bonuksesi kirjautuvat oikein.

3 Saat rahaa takaisin

Ostostapahtuman jälkeen saat bonusta, jonka Bonusway maksaa käteisenä omalle pankkitilillesi. Tilitys onnistuu, kun olet kerännyt vähintään 15 euroa Bonuswaytä.


Bonusway toimii linkkinä verkkokaupan ja asiakkaan välillä. Kun asiakas menee verkkokauppaan Ostohyvityksen kautta ja tekee ostoksen, verkkokauppa maksaa Ostohyvitykselle komissiona joko kiinteän summan tai ennakkoon määritellyn prosenttiosuuden ostosten loppusummasta. Bonusway jakaa verkkokaupalta saamansa komission ostoksen tehneen asiakkaan kanssa eli asiakas saa rahaa takaisin tekemistään verkko-ostoksista.

Onko Bonusway huijauista?

Bonusway on suomalainen osakeyhtiö ja se toimii Suomen lisäksi esimerkiksi Venäjällä omalla Kopikot.ru-brändillä. Bonusway sai 19.11.2014 1,5 miljoonan euron rahoituksen kansainvälistymiseen Vision+-pääomarahaston kautta. Näin Bonuswaytä voi hyvin pitää luotettavana ja vakaana liiketoimintana, sillä kotimaisen yrityksen vauhdikas kansainvälistyminen ja rahoituksen saanti on erittäin hyvä signaali. Bonusway on myös omalla kohdallani toiminut juuri kuten se on mainostanutkin: palvelu on ripeää ja kaikki bonukset ovat kirjautuneet minulle ongelmitta. Olen tilittänyt onnistuneesti jo yli 100 euroa bonusta omalle pankkitililleni. Katso kaikki tilitykseni tästä.


Paljonko voin saada bonusta?

Bonusway ei ole asettanut rajoituksia saatavan bonuksen määrään. Ostohyvityksen käyttäjät voivat siis saada bonusta juuri sen verran, kuin he tekevät ostoksia Ostohyvityksen kautta. Parhaimpia bonustarjouksia, kampanjoita hyödyntäen voi bonusta kertyä jopa satoja euroja vuodessa. Bonusway tarjoaa lisäksi ajoittain alennuskoodeja valikoituihin verkkokauppoihin, jolloin tuotteista saa sekä alennuksen että ostohyvityksen loppusummasta.

Hotels.com – 5 %

 • Verkossa toimiva hotellien ja majoituspaikkojen välittäjä
 • Löydät haluamasi majoituksen nopeasti eri puolilta maailmaa
 • Voit kerätä ostohyvityksen lisäksi ilmaisia palkintoöitä Hotels.com-palvelun oman kanta-asiakasohjelman kautta

Esimerkki:
Kaksi yötä Berliinissä, hinta 289 euroa ja bonusta ostoksesta 5 %. Saat rahaa takaisin tilillesi 14,45 euroa.
Tutustu nyt

Nelly.com – jopa 11,50 %

 • Pohjoismaiden suurin vaatteiden ja kenkien verkkokauppa
 • Tuotteet suunnattu 18–35 vuotiaille naisille
 • valikoimassa yli 850 tuotemerkkiä

Esimerkki:
Uudet kengät ja paita Berliinin matkalle, hinta 125 euroa ja bonusta ostoksesta 11,50 %. Saat rahaa takaisin tilillesi 14,37 euroa.
Tilaa vaatteita

Adlibris – 3 %

 • Pohjoismaiden suurin kirjojen verkkokauppa
 • Nopeat toimitukset, edulliset hinnat ja yli 10 miljoonan kirjan valikoima
 • Ilmainen toimitus yksityishenkilöille, ei postikuluja!

Esimerkki:
Kolme kirjaa matkalukemiseksi, hinta 57,80 euroa ja bonusta ostoksesta 4 %. Saat rahaa takaisin tilillesi 2,30 euroa.
Lue lisää


Ostohyvityksen kautta saat rahaa takaisin näistä ja yli 800 muusta verkkokaupasta.
Ostohyvityksen kautta saat rahaa takaisin näistä ja yli 800 muusta verkkokaupasta.

Onko bonukseni oikeaa rahaa?

Kyllä, Ostohyvityksen asiakkaille antamat bonukset ovat suoraan euroja. Voit siis unohtaa pisteiden keräilyn ja vaikeat muuntelukikkailut. Bonusten saamiseksi tarvitset vain kotimaisen pankkitilin, jolle Bonusway maksaa ansaitsemasi bonukset kerättyäsi niitä vähintään 15€.

Leijonatkin sekosivat

Leijonatkin sekosivat

Ei olisi voinut mennä paremmin”, tuumasivat Ostohyvityksen omistajat vierailtuaan Nelosen Leijonan luola -ohjelmassa 28.2.2013. Tilaisuus oli jättimenestys Ostohyvitykselle, kun kaikki leijonat olisivat halunneet osansa Ostohyvityksestä.

Kokeile Bonuswaytä


Oskari Lehtonen, Anne Berner, Ari Lahti, Jorma Terenjeff ja Riku Asikainen olivat kaikki kiinnostuneita sijoittamaan Ostohyvitykseen.
Oskari Lehtonen, Anne Berner, Ari Lahti, Jorma Terenjeff ja Riku Asikainen olivat kaikki kiinnostuneita sijoittamaan Ostohyvitykseen.

Huijaaminen ei kannata

Liittyessäsi Ostohyvityksen jäseneksi, hyväksyt käyttöehdot. Tutustu niihen huolella, jotta vältät mahdollisen mielipahan. Pääsääntönä on kuitenkin se, että rehellisesti toimimalla et pety. Bonusta saat aina oikeasti toteutuneista ja maksetuista ostoksista. Mikäli peruutat ostoksesi tavalla tai toisella, et myöskään luonnollisesti saa bonusta. Feikkiostot bonustenkalastelumielessä ovat ankarasti kiellettyjä ja johtavat käyttäjätilin sulkemiseen.

Liity sinäkin mukaan ja hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus: saat 10 € alkusaldoa, kun kokeilet ilmaista Bonusway-palvelua. Tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, kun liityt mukaan tämän sivun linkeistä.

Bonusway – Bonusta verkko-ostoksista