Mörkö-buumi ja muumimukien hintatiedot

Suomen miesten jääkiekon kultajoukkueen kapteeni, Marko ”Mörkö” Anttila, onnistui kuin vahingossa saamaan aikaiseksi valtaisan Mörkö-buumin.

Käytännössä tämä on näkynyt näin:

  • erilaisten remixien tulvana Mertarannan lausahduksesta Löikö Mörkö sisään
  • Mörkö-muumimukien loppumisena kaupoista (aivan joka paikasta)
  • kaiken Mörkö-aiheisen tavaran myynnin kasvuna

Mörkö-mukit loppuivat esimerkiksi Iittalan verkkokaupasta jo maanantaina aamupäivällä. Samoin ne loppuivat markettien hyllyiltä, ja pian ihmiset alkoivat käydä kauppaa kotoaan löytyvistä käytetyistä Mörkö-mukeista kohonneiden hintapyyntien kera.

Kaupassa n. 15 euron hintaista mukia on yksityisten välisessä kaupassa vaihdettu kuluvalla viikolla 20–70 euron kappalehintaan. Jälleen kerran kysynnän ylittäessä tarjonnan saatiin tilapäinen hintapiikki aikaiseksi.

Muumimukien hinnat ovat varsin mielenkiintoinen ilmiö, sillä tuotannosta poistuneiden mukien hinnat ovat erityisesti harvaisempien mukien osalta olleet viime vuosina nousussa.

Muumimukien hintojen nousua selittänee osaltaan se, että niiden kysyntä on kasvussa myös ulkomaisten keräilijöiden joukossa.

Tiesitkö, että voit myydä suurenkin Muumi-kokoelman helposti ja turvallisesti Mukikaupalle? Tutustu Mukikaupan ostopalveluun >>

Sivustolle myydyt mukit päätyvät luonnollisesti jälleenmyyntiin, joten ihan samaa hintaa tarjouksesta ei voi odottaa kuin myymällä mukit itse yksitellen esimerkiksi Facebookin-myyntiryhmissä, Huutonetissä tai Torissa.

Similar Posts

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.