Ostohyvitys maksaa bonukset nopeasti
|

Ostohyvitys maksaa bonuksen nopeasti

Vajaat pari viikkoa sitten pääsin viimein testaamaan, kuinka nopeasti Ostohyvitys.fi käsittelee tilityspyynnöt eli bonuksen maksamisen meille käyttäjille. Lopputulos ei ole mikään salaisuus: rahat eli kerryttämäni bonus oli tililläni vajaan vuorokauden kuluttua tilityspyynnöstäni.

Liityin Ostohyvityksen käyttäjäksi 30.8.2012, minkä jälkeen olen mahdollisuuksien mukaan tehnyt nettiostokseni Ostohyvityksen kautta säästääkseni muutaman euron lisää. Ostokseni eivät pääsääntöisesti ole olleet kovin suuria, mutta pienistä puroista oli muutaman kuukauden aikana kertynyt tilityskelpoista ostohyvitystä 31,10e.

Ostohyvitys tilityskelpoinen saldo

Itse tilityksen pyytäminen oli varsin vaivaton prosessi, johon kuului vain omien tietojen tarkistaminen, pari klikkausta ja vahvistus omalla salasanalla. Tilityskelpoisen saldon on oltava vähintään 15 euroa, jotta ostohyvityksen voi tilittää omalle pankkitililleen. Tein ensimmäisen tilityspyyntöni 28.2.2013 ja pyytämäni summa kilahti pankkitililleni Nordeaan jo seuraavana päivänä:

Ostohyvitys pankkitilille

Näin toimii Ostohyvitys.fi. Nopea, vaivaton ja luotettava. Tsekkaa Rahantakojan tietopankki ja vinkit Ostohyvityksestä ja saat liittyessäsi alkusaldoa 5€!

5 Comments

 1. No joo, kuulostaa ihan hyvältä. Kolmekymppiä on enemmän kuin ei mitään, mutta viitsitkö paljastaa kuinka suurilla summilla ostit tavaroita saadaksesi tuon ”cashbackin”? Puoli tonnia?

  1. Kuten tuosta kuvasta näkyy, niin 4€ kertyi bonuksina (liittyminen ja suosittelut) ja HintaBingokin oli ilmaiskampanja. Lopuissa noista paikoista bonusprosentit on vaihdellu n. 2-10%, joten vajaat 500€ on yhteensä menny noihin ostoksiin. Parhaimmillaanhan esim. vaatekaupoista saa reilusti yli 10% ostohyvitystä. Riippuu siis täysin siitä mistä ostaa ja mitä 🙂

   Myös tilapäisiä korotettuja ostohyvityksiä kannattaa hyödyntää. Niistä saa parhaiten tiedon Ostohyvityksen Facebook-sivuilta tai tilaamalla uutiskirjeen. Tilapäiset korotukset on yleensä voimassa 24-72h.

   Tällä hetkellä mulla on tilittämättömiä hyvityksiä n. 50€ edestä, mitä on kertyny mm. hotelli- ja lentovarauksista.

 2. Kannattaa tsekata myös bonari.fi ja ottaa sieltäkin tarjolla oleva liittymisbonus.

  1. Bonarissa näyttää olevan Zalando ja Pixmania mukana, joten alkoi kiinnostamaan. Kiitos vinkistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.